Etusivu > Yritys

Tervetuloa Rejee teollisuus, ammatillinen poraus rig toimittaja Kiinassa, tytäryhtiö of Rejee ryhmä, keskitytään pääasiassa kehitystä, valmistuksesta ja myynnistä kemikaalit ja laitteet on vastuussa Geologinen tutkimus Equipment Co, Ltd kansainvälisillä markkinoilla useita vuosia.  Toimitamme laajan valikoiman tuotteita rakennusteollisuuden Porauslaitteet, mikseri, pumput jne. Joitakin suosittuja tuotteita ovat rotary poraus laitetta, hydraulinen crawler Porakoneet, Jet Grouting porakone, nämä tuotteet on suunniteltu ja rakennettu tunnelin putken suojaan tukea, paalu pit ankkuri, penger patojen, säätiön nukattomatja tunnelin rakentamiseen sovelluksiin ympäri maailmaa.

Suurnopeusyhteyksien kysyntä sillat ja kerrostaloja jatkaa kasvuaan, että Porauslaitteet on kasvamassa. Pyrimme täyttämään tarvetta kehittää luotettavaa ja tehokasta teknologiaa ja laitteita. Meidän herpaantumattomien ponnistelujen vuosien nyt tuotteitamme täyttyvät maailmanlaajuisesti tulli.

Rejee teollisuuden olemme antaneet paljon huomiota asiakaspalveluun. Olemme sitoutuneet auttamaan asiakkaat työ turvallisesti ja tehokkaasti käyttävät tuotteitamme. Ohjaus ja palvelut ovat aina saatavilla ammatillinen teknikot sivuston.

Ensiluokkaista laatua ja palvelua, rotary poraus lautat hydraulinen crawler Porat ja Jet Grouting porakone ovat yhä suosittuja maailmanlaajuisille markkinoille, kuten Kaakkois-Aasiassa, Lähi-idän, Afrikan, Eurooppa, jne. Tervetuloa sinua ympäri maailman vierailemaan meidän tehdas!Tuotteet