Alumiini-Alloy poraputket

Alumiini-Alloy poraputket

Perus Info.Certification:ISOExport markkinoilla: Pohjois-Amerikka, Etelä-Amerikassa, Itä-Euroopassa, Kaakkois-Aasiassa, Keski-idässä, Itä-Aasian Länsi-Euroopassa Lisää Info.Origin:ChinaHS koodi: 84314310Production kapasiteetti

Kuvaus

Perustiedot.

Sertifiointi: ISO

Vie markkinoita: Pohjois-Amerikka, Etelä-Amerikka, Itä-Euroopan, Kaakkois-Aasiassa, Keski-idässä, Itä-Aasian Länsi-Euroopassa

Uusiksi Info.

Alkuperä: Kiina

HS koodi: 84314310

Tuotannon kapasiteetti: 1000pce / vuosi

Tuotteen kuvaus

Sen muutamia vuosikymmeniä, koska alumiini alloy poraputket on sovellettu öljyteollisuuden eniten kokemusta Venäjällä ja muissa entisen Neuvostoliiton maakunnissa.
Alumiini-alloy poraputket voidaan pidentää reach poraus ja vaaka poraus lujuus-paino-suhde on pienempi kuin poraputket Super-High vahvuus terästä. Mutta sen etuna on keveys, lujuus-painosuhde, super korkea korroosionestomenetelmänä omaisuuden ja anti-väsymys mahdollisuus. Sen seinämäpaksuus on yleensä paksumpi kuin teräs poraputket, myötörajan on kuitenkin suhteellisesti ottaen vähäisempää.
Alumiinista valmistettu pora putki runko on valmistettu alumiiniseos. Koska kevyt, alumiini alloy poraputket tarvitsee vähemmän päivittäminen tehoa, nopeammin nopeus putken laukaisu ja lisää poraus kyky lautat. Sen etuna mekaanisten ominaisuuksien on erikoislujasta, täydellinen joustavuus ja kitkan seinän päivitettäessä. Pora-putki alumiinirunko ja nivelten nauttia pitkäikäisyys ja alhaiset kustannukset huolto. Se on pienempi poraus valtaa ja poraus pumput valtaa, koska rengasmaisen virtausvastus on melko pieni.
Hyvän joustavuutta alumiini alloy poraputket on hyvä anti-väsymys, väsymys elämänsä vuoksi yli poistuma elämään, joka johtaa suhteellisen pieni vahinko putkeen, kun se pyörii läpi kaivojen mutka. Joten se on suotuisampi käytetään taivutus wells kaltevuus wells tai vaakasuunnassa laajennettu suuntaava wells.

Hot Tags: Alumiini Alloy poraputket, poraputket

Liittyvät tuotteet

Tutkimus

Tuotteet