Etusivu > Uutiset > Sisältö
Luokittelu tuntemus Core öljynporauslautan
Feb 29, 2016

Core öljynporauslautan käytetään useimmiten underground näytteenoton erityisesti kaivos. Mukaan minun todellista tilannetta ja soveltaminen eri poraus laitetta on monenlaisia core porauslautat. Aion esitellä core porauslautat tästä luokittelusta.

Öljynporauslautan on porata maahan. Tärkein toimintaperiaate on ajaa poraus työkalut murskata pohja rock ja vedä ulos tai alas reiän poraus. Mukaan rikkoa kiviä tavoin öljynporauslautan voidaan jakaa rotary poraus rig, iskuporien, vaikutus rotary poraus, kamppeet ja muut luokat. Hakemuksen mukaan öljynporauslautan voidaan jakaa öljyn poraus, kamppeet, core poraus kamppeet ja vesikaivojen poraus, kamppeet, jne. Mukaan rakenne-eroa eri tyypit ja poraa edellä mainittuihin tarkoituksiin on jaettu monet lajit.


Kun sanomme "öljy (kaasu) hyvin öljynporauslautan", poraus rig on yleensä viittaa täydelliset välineistä "Porauslaitteet". Se sisältää kone-, levysoitin-, voimansiirto- ja hallintalaitteista sähkötyökaluille, vinssi, nosturi, hanat, block, muta pumppu, masto, koukku ja muita lisälaitteita. Kiinan öljyn poraus rigs luokitellaan nostokapasiteetti. Esimerkiksi 30 tonnia nostokapasiteetti poraus rig pääsee max 800m syvyys; 180 tonnia porata 4000 metrin syvyydessä ja niin edelleen. Dynaaminen tyypin mukaan öljynporauslautan jaetaan polttomoottori moottori ajaa ja sähköinen käyttö.


Tuotteet