Etusivu > Uutiset > Sisältö
Toiminta ja ylläpito-ohjeet KD reppu tyyppi Core Drill (ⅱ)
Mar 02, 2016

3. diamond, poraus, vähän

Kun reikien poraus liikennöidään kalliopinnan, ehdotetaan, että: tehdä pora kiertää puoli-nopeus, pitää diamond poraus vähän, hieman kalteva ja pysyä noin 60 asteen dip kulmassa maahan. Leikkaa pieni ura litosfäärin paikallistamiseen pisteenä. Vakaa paikallistamiseen varmistamiseksi toteuttaa työ boot tehdä leikata puolikuun muotoinen groove ylimääräisten paikallistamiseen. Sijoittamalla tämä ura vähitellen vahvistaminen pora pystysuunnassa kunnes koko ringlike groove on rock. Sitten poraa voivat siirtyä täydellä nopeudella. (Erityistä huomiota: kun poraus vähän leikkaus ja paikallistamiseen uraan ei voi olla liian pitkä, muuten liian syvä paikallistamiseen ura aiheuttaa työskentely limakalvon kairaustoiminnasta rikki ja poraus bittinen romutetaan kun vahvistaminen pora). Jos toiminta on oikea, kulmassa pora litosfäärin on kohtalainen, Leikkaaminen enimmäisnopeutta tuntuvat ja poraa vallankumous on normaalia ja rento.

Aikana poraus-, rock-jauhe otetaan pois vedellä. Se on paksuhko seos muistuttaa juusto. Jos pora kiertää nopeus laskee jyrkästi, lopettaa toiminnan ja vedä ulos poraus vähän tarkistaa. Se voi aiheuttaa pysähtyi kierto tai kuluneet työskentely limakalvon diamond poraus siirtonopeuden. Se on vaihdettava.

Huolto menetelmä:
1, vähän kairaustoiminnasta on keskeinen osa pora. Se hyväksyy raaka-aineiden korkean laadun. Lisäksi se on tehty erityinen resepti vaikka todellinen poraus kokemuksemme viime useita. Kahva varovasti poraus vähän välttää puristamalla ja törmäämättä.
2, silmiinpistävää tai soimaan, vähän kairaustoiminnasta on kielletty, muuten se aiheuttaa poraus vähän säröillä ja vaikuttavat voimakkaasti, sen vaikutus.
3, rutiinitarkastus kairaustoiminnasta bit (sitkeys suhde diamond) terävyys. Jos poraus vähän on passivointi tilassa, poraus nopeus poraus vähän hidastui, tai se liukastui ja rannikon edustalla syvyys ei voi edelleen.
4, jos lähes uusi poraus-bittinen poraus nopeus on hidasta, antaa poraus vähän pehmeä kivi (tiili tai kova hiekka jne.). Diamond bit matriisissa näkyi jälleen, joka nopeuttaa poraus nopeus.
5, pura poraus vähän alareunassa poraan sopivan pitimen vise pito pihdit korvata vähän kairaustoiminnasta vaurioitunut tai loppuun diamond.

4. ruostumaton teräs kahva (T-muotoinen kapuloita)

Ruostumaton teräs kahva käytetään pääasiassa lift poraus sauva tai poraan sopivan pitimen poraus reikä.


Huolto menetelmä:

Voitele O-rengas ruuviavaimen silikonirasvalla.

Tuotteet