Etusivu > Uutiset > Sisältö
Toiminta ja ylläpito-ohjeet KD reppu tyyppi Core Drill (ⅲ)
Mar 03, 2016

5. reppu pora
Kokeile reppu. Säädä haluamaasi paikkaan sinun kuvan hihna. Kun kiinnitys hihna vyötäröltä on sulkeutunut, vyötäröllä, jaetaan tasaisesti koko toolkit paino hartiat toimii vahvistaminen. Tällainen muotoilu vältetään mahdollisuus osittainen stressiä, jotta runko tavoitteen enimmäisraja mahdollista ja säästää vaivaa liiallinen väsymys koska työtä ja kävelymatkan aloilla.

Osan ja pora, mukaan lukien ruostumaton teräs poraus sauva, työkalun ja corer, osat pitäisi saattaa puolella reppu, kiinnitetty sopivaan kohtaan kiinnityksen hihnat kanssa ja kattaa. Pora-osa sijoitetaan repun alaosassa pohja alaspäin ja muita osia, mukaan lukien tällaisia varaosia ja muiden laitteiden kuin juominen pulloon, kompassit, mittanauha on asetettava erityisiä pusseihin.

Huolto menetelmä:

1, on suositeltavaa tallentaa reppu kuivassa paikassa huoneenlämmössä, jotta se ei mene homeinen.
2 Pyyhi hieman kostutettu kangas tapauksessa reppu tarvitsee puhdistusta.

6. vesihuolto

Ehdolla, että juomavesijärjestelmä voi käynnistää normaalisti:


Järjestelmässä olisi oltava pakkaus vettä ruokinta ämpäri, pyörivä veden kääntyvä, kahva palloventtiili kytkin, pikaliitin ja kumi vesiletku.

Tarkista ensin, jos piipohjaisia voiteluöljyn riittää sisällä pyörivä veden kääntyvä O-rengas.

Toiseksi Avaa kansi pakkaus vettä ruokinta ämpäri ja täytä 8 litraa puhdasta vettä. Kiristä kannen, liitä pikaliittimet ja sulje kahva-kytkin.

Kolmanneksi painostaa ämpäri vettä kompressori, toistetaan useita kertoja ja tarkista ja varmista, että ei pääse vuotamaan ilmassa tai vedessä. Jos ei ole vuotoja, avaa kahva palloventtiili kytkin ja varmistaa, että vesi tulee poraan sopivan pitimen läpi pyörivä veden kääntyvä ja virtaa ulos poranterällä.

Huolto menetelmä:
1 säilyttää hyvässä toimintakunnossa vedenjakelujärjestelmän huomiota olisi kiinnitettävä seuraaviin seikkoihin:
2 käytä puhdasta puhdasta vettä vailla epäpuhtauksia. Veden epäpuhtaudet aiheuttavat sisällä pyörivä veden kääntyvä syövyttää ja hio, tuloksena vuoto vettä O-rengas.
3, Vältä liiallista taivutus kumi vesiletku.
4, jos ulkoinen O-rengas edessä pyörivä veden kääntyvä vaurioitunut tai vuotaa, vaihtaa välittömästi.
5, Avaa kansi pakkaus vettä ruokinta ämpäri ja soveltaa silikonipohjaiset voiteluöljyn kumityyny sisempi seinä estää vesivuodon.

Tuotteet