Etusivu > Uutiset > Sisältö
Toiminta ja ylläpito-ohjeet KD reppu tyyppi Core Drill (Ⅳ)
Mar 11, 2016

7. ruostumaton teräs poraus sauva

Kun rannikon edustalla syvyys lähestyy 60cm, ota rock ydintä poraan sopivan pitimen tai poraus reikä. Yhdistä muiden poraus rod jatkaa poraus kunnes tarvitaan rannikon edustalla syvyys saavutetaan. Jos poraus sauva tai poraan sopivan pitimen irtoaa poraus reikä, paina alas ja pyöritä myötäpäivään mies yhteinen poraus sauva, niin, että mies yhteinen poraus rod uudelleen poraus reiän poraus rod naisten yhteinen.

Huolto menetelmä:
1, mies yhteinen ja naisten yhteisiä osia ruostumatonta terästä sauva poraus olisi sovellettava silikonipohjaiset voiteluöljyn pitää voideltu pinta ja suojella työ kasvot vaurioilta.
2, kun kolme O renkaat, mies yhteinen tulee vanha tai revennyt, Vaihda heti.

8. corer

Corer käytetään poraus reikä rock-ydin. Corer yhteyden poraan sopivan pitimen alaosassa oikealla tavalla yhdistää poraan sopivan pitimen alkuun tai poraus tanko T-muotoinen kahva ja paina alas corer poraus reikä T-muotoinen kahva, kunnes koko rock-core sopii corer. Sitten puristin rock ydin corer, ja ota se pois. On helpompi ajaa ulos vastakkaiseen suuntaan corer rock-core.

Huolto menetelmä:
Sisäinen kulma leikattu alareunassa corer pidettävä kulmassa noin 25 astetta kallistettu sisäänpäin. Jos sisä kulma on riittämätön, kun käytetään useita kertoja, push pakottaa kulmaan.

9. öljyn annostelija
Öljyn annostelija bensiini-ja sekoitetaan suhteessa 50: 1.

Olisi huomattava, että kun öljyseos ei saa jättää öljyn annostelija pitkään.

Erittäin syövyttävä bensiini saattaa ruostua annostelijan materiaalia.

Tuotteet