Etusivu > Uutiset > Sisältö
Toiminta ja ylläpito-ohjeet KD reppu tyyppi Core Drill (ⅰ)
Mar 01, 2016

1 moottorin

Ennen moottorin toimenpidettä on ehdotettu, että: sekoita bensiini kaksitahtinen Steele moottoriöljyn vahva vakautta 50: 1 mittakaavassa käyttämällä öljyn annostelija. Sitten Harmaaturska seos pora polttoainesäiliö, kiertää tukehtua venttiili off asentoon sytyttämisestä valvonta tyhjäkäynnillä kanta I. venyttää alku johto kunnes moottori käynnistyy. Yhdessä lisääntyvää kiertää moottorin, vähitellen muuttuu tukehtua venttiili on asennossa.

Huolto menetelmä:
Huomiota huolto pääkohdat ovat seuraavat:
1 pidä puhdas ilmansuodatin.
2, toteuttaa bensiinin kaksitahtinen Saksan Steele moottoriöljyn vahva vakautta. Huomaa sekoitussuhdetta moottoriöljyn ja bensiinin. Sekoitus suhde tai huonolaatuisia overtop voi aiheuttaa hiilen talletus sytytystulppa ja käynnisty kunnolla.
3 käytettävät kauan, ota tyhjä säiliö ja pitää moottorin pyyhkimi kaasutin, jotka muodostavat elokuva.
4, on ehdotettu, että: Lisää asianmukaiset litium pohja rasvaa (5 - 8 kertaa öljytä grease Gun) osaksi vaihteiston viikoittain käytössä. Jos voitelu grease on liikaa, se voi aiheuttaa liian suuri vastus ja vaihteisto ei ehkä voi suorittaa (voitelu grease määrä ei voi ylittää 3/4 säiliö mahtuu).


2. poraus työkalu-ja vähennysventtiilillä

Poraus työkalua käytetään asentamiseen ja yhdistävät vähän kairaustoiminnasta. Sitä käytetään poraus hard rock, asentaa PDC kompakti poraa vähän ja epäpätevä bed tai maaperään. Tarkista ja kierre ja diamond poraus vähän tai PDC poraus vähän antaa lukkiutumisen voitelu (tai voiteluöljyn) muodostaa pohja poraus työkalu. Kytke päälle poraus työkalu vähennysventtiilillä unionin J-muotoinen groove, liitä vähennysventtiilillä unionin vedenjakelujärjestelmän pora. Se voidaan laittaa käyttöön sitten.

Huolto menetelmä:
1, käytä silikoni rasva voitelu päälle (J-muotoinen groove).
2, litosfäärin porattu, jos se tarvitsee vetää poraan sopivan pitimen, tehdä ruostumattomasta teräksestä kahva yhdistyä poraus. Vedä se ulos pystysuoraan ylöspäin ja myötäpäivään.
3, levitä lukkiutumisen voiteluöljyn poraan sopivan pitimen kierre.
4 toimivat huolellisesti menettää ja säröillä rock, erityisesti Porauslaitteet-pystysuorat paikoilleen. Vakava kuluminen aiheuttaa vaaraa, joten erityistä huomiota se.

Tuotteet