Etusivu > Uutiset > Sisältö
Matala poraus Rig & Core öljynporauslautan
Mar 11, 2016

Poraus engineering on tutkia maanalaisen Malmin geologia, mineraali malmiosta, etsiä kaivos menetelmiä porakaivosta porausta underground ja saada ydin tai kuona. Rannikon edustalla syvyys vaihtelee kymmeniä metrejä tuhansia metriä. Geologiseen tutkimukseen poraus syvyys useimmat sijaitsevat 100-1000 metriä.

On olemassa kahdenlaisia porauslautat yleensä sovelletaan parhaillaan geologiseen tutkimukseen: matala, poraus, kamppeet ja core öljynporauslautan (mekaaninen rotary öljynporauslautan).

Matala öljynporauslautan on yleisesti pystysuora matala pora, kuten rotary poraus ja pyörivä näytteenoton. Poraus syvyys on alle 100 metriä. Se on yksinkertainen rakenne, edullisia ja korkea hyötysuhde ominaisuuksia. Matala poraus laitetta voidaan käyttää 100 metrin syvyydessä tai kun suuri määrä vettä ylitsepursuava ja matala hyvin poraus ei voida soveltaa. Myös matala poraus rig voidaan tarkistaa ja tarkastaa paikalla mineraali- ja geofysiikan geokemialliset poikkeavuuksia.

Ydin öljynporauslautan on mekaaninen pyörivä pora, varustettu täydelliset koneet ja laitteet, kuten drill torni, poraus, kamppeet, pumppu, dieselmoottorin tai sähkömoottori. Rannikon edustalla syvyys kattaa 300 metriä 1000 metriä. Core poraus lautat maassamme ovat yleisesti geologinen core öljynporauslautan, poraus, kamppeet ja vesikaivojen poraus rig rakentamisen.

geologinen core poraus rig

rakentaminen poraus rig

vettä hyvin poraus rig

Tuotteet